onsdag 29 oktober 2008

Nytt i vardagsrummet

Vardagsrummet har fått en ny accentfärg; (trumvirvel...) GRÖNT!
A
Det röda har hängt med sedan vi flyttade in för drygt ett år sedan men nu kände jag att det var dags för något nytt. Kuddar har inhandlats på Hemtex, ljuslyktor från Åhléns och Village och när jag sprang över torget snubblade jag över tulpaner! Det hör kanske inte direkt hösten till men jag kunde inte låta bli, tihi! Desto mer höstkänsla har jag (med hjälp av några kära vänner) trollat fram på andra håll här hemma, men mer om det en annan dag :-)
A
Stora kramar, Malin
A
A






















A

A










































måndag 27 oktober 2008

Litet tips

Jag måste bara tipsa om en fiffig grej, en typisk pryl som säkert säljs både på TV-shop och i Ullared; en vakumpåse...

Även om vi "bara" är två personer i en relativt stor och välplanerad lägenhet så behöver man tänka till både en och två gånger när det kommer till förvaring. Gissa om jag blev glad när jag sprang på denna suveräna lösning på Maxi! De två gästtäckena samt kuddarna åkte ner i den stora påsen och sen var det bara att försluta och använda dammsugaren för att suga ut luften. Nu är de förpassade till hyllan högst upp i garderoben och tar knappt någon plats alls tills de ska användas nästa gång!




















I den lilla påsen stoppade jag ner de röda kuddarna som tidigare legat i soffan. Det röda har nu fått ge vika för en ny färg och vilken det är och hur det blev får ni se imorgon!

söndag 26 oktober 2008

Liten kung

Det råder babyboom i bekantskapskretsen! En efter en kommer de till världen och vi njuter i fulla drag av att få besöka de små liven (och deras föräldrar förstås)! Självklart vill man ha en present med sig och de nyblivna familjerna får babykläder i drivor! Själv besökte jag butiken "Handmålat" här i stan och beställde en liten galge och en krok till Kung Melvin den förste. Mycket roligare att ge bort och praktiskt dessutom!












A
A












A
A











A












Jag hoppas att ni också haft en skön helg och att ni får en trevlig söndagskväll!
Kramar Malin

tisdag 21 oktober 2008

Den bästa presenten

Ja, det tycker sambon om sin Nespressomaskin som han fick av mig i födelsedagspresent. Den är enkel att använda och gör perfekt espresso på bara några ögonblick! Nu har vi dessutom köpt till en Aeroccino som skummar och värmer mjölken och vips så har man en supergod latte, perfekt till sköna höstkvällar i soffan eller när man får "oväntat besök".

*Många kramar, Malin*
A








A


A









A

A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
A
PS! Oväntat besök har jag även fått här i bloggen, det är så himla kul att så många har hittat hit och jag vet ju varifrån många av er kommer; TACK SÖTA RARA JES!

onsdag 15 oktober 2008

Pretty in pink

Badrummet har fått en ny look! Jag är dålig på att använda färger; hemma hos oss dominerar svart, vitt, grått och brunt men nu var jag lite wild and crazy och adderade lite rosa! Jag blev jättenöjd och som tur var gick det hem även hos sambon!

Ha det gott!
"Pink lady"








































måndag 13 oktober 2008

Granit

Hemma hos oss blir gärna räkningar och brev, tillsammans med reklam och tidningar, liggandes på köksön... Ibland städar jag (läs; flyttar på högen) och den blir istället liggande på skrivbordet i lilla rummet. När vi var i Stockholm fick det blir ett besök på Granit för att råda bot på oredan och resultatet ser ni nedan!





























söndag 12 oktober 2008

energi & harmoni


Nu har mörkret börjat smyga sig på och under helgerna får man passa på att njuta av dagsljuset, något vi har tagit tillvara på idag. Efter en stressig vecka har jag denna helg inte gjort många knop och är nu laddad med energi och harmoni; ny vecka, nya möjligheter!
Stor kram, Malin

söndag 5 oktober 2008

Åh vilken lycka!





Så har jag äntligen funderat klart! Idag bar det av till Expert och där inhandlades min alldeles egna Nikon D40! Nu ligger den på laddning och det kliar i fingrarna på mig men "den som väntar på något gott" så jag får ge mig till tåls en liten stund till...

I vanliga fall är det min käre sambo som står för prylinköpen i familjen, gissa vem som är avundsjuk :-) Hihi!

Önskar alla en skön söndagskväll!

Kram Malin

lördag 4 oktober 2008

Höstens goda







Plommon är inte bara goda att äta, visst är de även vackra? Lila är en av höstens modefärger och jag tycker att den gör sig alldeles utmärkt som stilleben i min skål som jag fyndat på Nordik!

Trevlig helg!

*Kram Malin*